12 vrijstaande en halfvrijstaande woningen

We snappen dat u bij de aankoop van een woning niet over één nacht ijs gaat. Daarom kunt u rekenen op de persoonlijke begeleiding van Van Helvoort Makelaardij. Zij zijn er voor u en treden op als uw persoonlijk adviseur en coach tijdens het hele aankooptraject. De makelaar kijkt daarbij naar uw persoonlijke woonwensen in relatie tot de mogelijkheden van het woningbouwproject en helpt u onder andere bij het kiezen van de kavel, woningtype en steenkleur. 

Verkoopinformatie


Natuurlijk geeft hij alle informatie die u wenst en een begrijpelijke toelichting bij tekeningen, technische specificaties en overeenkomsten. Vervolgens loopt hij samen met u de Persoonlijke Huisvestingsmogelijkheden door en krijgt u een persoonlijke aanbieding.

Tijdens het hele proces heeft u de garantie dat uw woning wordt gerealiseerd onder een waarborg/garantiecertificaat. Dit betekent dat uw woning gegarandeerd gebouwd wordt bij het bekendmaken van de start van de bouw. Deze verplichting is vastgelegd in de koopof aannemingsovereenkomst. Ook biedt het waarborg/garantiecertificaat een financiële waarborg in het geval dat de woning om welke reden dan ook niet wordt opgeleverd zoals is vastgelegd in de overeenkomsten.


Verkoopprijslijst Kloppend Hart Boekel 5-7-2017.pdf


Voor meer informatie over de woningen kunt u contact opnemen met de makelaar van BL Huisvesting:

Van Helvoort Makelaardij B.V.
0492-371190
www.vanhelvoortmakelaardij.nlInitiatief en ontwikkeling:
Keukenshowroom


Nijverheidsweg 17 Gemert
0492 392 211
tossdesign.nl

Badkamershowroom

Dintel 14 Gemert
0492 363 195
eurobad.nl